Osnovna djelatnost kompanije DE-MI Promet doo jeste distribucija rezervnih dijelova za putnicka vozila renomiranih evropskih proizvodaca automobila kao što su: VW, Audi, Opel, Ford, Mercedes, BMW, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat i Zastava. Sjedište kompanije je u Banjaluci, Bosna i Hercegovina. U asortimanu kompanije je 25 hiljada artikala rezervnih dijelova za automobile, od kojih su preko 3 hiljade vlastiti brendovi.
< Predhodna 1 | 2 | 3 Sljedeča >
1. Toyota
Toyota će i nadalje ostati dominantna sila u svijetu automobila.
2. BAIC
BAIC, odnosno Beijing Automotive Company, je još jedna gigantska kineska kompanija.
3. BMW
BMW je jedna od dvije njemačke kompanije koje na ovom popisu suvereno vladaju. Samo pet odsto ispitanika smatra da će se taj udio ponešto smanjiti.
4. Volkswagen
Volkswagen Grupa uključuje brendove kao što su Audi i Porsche. Ipak, VW je ono što prodaje najviše. Gotovo svako u automobilskoj industriji drži da će Volkswagen Grupa nastaviti da raste, njih čak 81 odsto, prenose agencije.
 
 
AIC Motor je takođe jedna od četiri velike kineske automobilske kompanije. Čak 61 odsto ispitanika vjeruje da će ova kompanija i dalje nastaviti samo da raste.
Hyundai je jedna od dvije korejske automobilske kompanije za koju mnogi vjeruju da će u narednih pet godina povećati svoj tržišni udio. Čak 61 odsto ispitanika vjeruje u to.
Kia je povezana sa nacionalnim rivalom Hyundaiem. Čak 61 odsto vidi rast ove kompanije, dok 14 odsto smatra da će izgubiti udio na tržištu.

BMW je jedna od dvije .....njemačke kompanije
koje na ovom
popisu suvereno vladaju.

Volkswagen Grupa ...uključuje brendove kao
što su Audi i Porsche