Button TextButton TextButton TextButton TextButton Text
 
   
Button Text   Button Text

Button Text
 
Button Text  

Button Text

  Button Text
 

Pružanje pravodobnih informacija i učinkovitih usluga korisnicima danas predstavlja sklop koji će Vaše poslovanje dovesti korak ispred konkurencije. Dobro zamišljene, kreirane i realizirane internet usluge, temeljene na internet stranicama, pružaju Vašem korisniku mogućnost da iskoristi Vaše poslovne potencijale i za sebe obavi poslove koji su mu potrebni u svakodnevnom životu i radu.

     

Posao web dizajnera obuhvata nekoliko oblasti i veoma često se od web dizajnera očekuje poznavanje internet marketinga, programiranja kao mnogih drugih kreativnih i tehničkih oblasti koje ulaze u okvir jednog web projekta. Da biste izašli u susret svim ovim zatevima potrebno je uložiti mnogo truda i napora kako biste savladali sve tehnike i uskladili ih sa zahtevima klijenata.

     

SEO ili optimizacija za tražilice je metodologija koja se sastoji od različitih strategija i tehnika pomoću kojih se povećava posjećenost neke internetske stranice na način da se pozicionira visoko u rezultatima pretraga na nekoj tražilici (čitaj "Google" s obzirom da prema statistikama više od 95% internetskih korisnika u Hrvatskoj koristi Google kao zadani i pouzdani pretraživač).

 
  Button Text         Button Text         Button Text
     

Button Text

Button Text
 

Tema: Baščaršija

     

Internet je velika računarska mreža i sistem za jednostavnu i efektivnu komunikaciju sa tekstom, slikom i zvukom. Neki od najpopularnijih dijelova interneta su: World Wide Web, E-mail i P2P file sharing (ili razmjena dokumenata).

 
Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text
  Button Text  

Tema: Zimske olimpijske igre - ZOI '84

 
Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text
 

Tema: Slobodan izbor

Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text Button Text
   

 

POČETNA | WEB DIZAJN | O NAMA | O ŠKOLI | KONTAKT

 
 

Copyright 2013 Mirsad Design ©. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.